Recensies

Heeft u ervaring met mij als trainingsacteur of acteur. Laat uw ervaring hier achter.

Recensie:

Team recensie Weerbaarheidstraining Tranco, 8 en 10 oktober 2019, RAC

Op de planning stond een drie daagse weerbaarheidstraining gepland in Tegelen. De training werd op een interactieve wijze gegeven waardoor de theorie verduidelijkt werd aan de hand van praktijkoefeningen. De instructeur was enthousiast, betrokken en had ervaring vanuit de praktijk. De acteur die 2 dagdelen aanwezig was had een grote meerwaarde. De acteur gaf inzicht middels rollenspellen en praktijkoefeningen hoe agressie en weerbaarheid zich in de praktijk kan uiten. De acteur kwam hierbij dicht in je persoonlijke ruimte en speelde in op je emoties en zintuigen waardoor je lichaam hierop ging reageren. Dit was voor sommigen best emotioneel, maar het liet je wel ervaren hoe je lichaam kan reageren in bepaalde situaties. De instructeur en acteur gaven hierbij tips en technieken die je op dat moment kan toepassen om bewuster te worden van je lichamelijke reactie.  
De combinatie van een instructeur en acteur maakte de training interessant, leerzaam en praktijkgericht. Het doel van de 3 daagse training was onder andere om het team dichter bij elkaar te brengen. Dit is zeker gelukt vanwege de emoties en ervaringen die bij het bespreken van de ingebrachte persoonlijke praktijkvoorbeelden naar voren kwamen. De instructeur gaf daarbij de aandacht en tijd voor het blootleggen van deze emoties en ervaringen. Dit zorgde voor openheid van collega’s waardoor het team na afloop van de training dichter naar elkaar gegroeid is.
De training hebben wij als team ervaren als een leerzame training met veel nuttige tools en technieken die wij kunnen toepassen bij onze dagelijkse werkzaamheden. De training heeft onze ogen geopend op het bewustzijn van de eigen veiligheid en de stappen die wij hierin vooraf kunnen nemen. De training is een echte aanrader!

Deelnemer weerbaarheidstraining Tranco, 8 en 10 oktober 2019, RAC

Afgelopen week met ons team weerbaarheidstraining gehad van Annelies de Waal (Tranco). Het oefenen met de acteur vond iedereen in het begin spannend, maar was van een grote meerwaarde. Deze acteur kon zich goede inleven in de cliënten en ze zeer waarheidsgetrouw neerzetten. Ook iemand uit de praktijk die met zijn open houding, respectvolle feedback en top acteertalent zorgde voor mooie leermomenten. Een zeer waardevolle training die behalve voor meer weerbaarheid en zelfinzicht, heeft gezorgd voor verbondenheid en vertrouwen binnen het team. Een aanrader dus!

A. Hashem, 14 maart 2019, HMT simulatieonderwijs

Vincent is een erg enthousiaste acteur die met veel passie zij werk doet. Hij kan moeiteloos verschillende rollen aannemen en daarbij goed inspelen op de situatie. Is ook sterk in het nabespreken.
Meest gewaardeerde eigenschap: Feedback in de rol/uit de rol

Studenten in het evaluatieformulier 04 Juli 2019 HMT simulatieonderwijs

Hierbij nog enkele citaten die de studenten vandaag in de digitale evaluatie hebben doorgegeven:
 
–      De simulatiepatient speelde heel erg goed zijn rol na, dat was echt heel erg nuttig.
–      Leuke en enthousiaste acteur en docent
–      Goede acteur die echte situaties goed realiseert  
–      Goede acteur!! Dat maakte het realistisch!

Terugkoppeling van de evaluatie: Masterclass vertrouwenswerk.nl 15 januari 2020

Tijdens de evaluatie kwam de feedback: wat een fijne acteur, hij stelde mij gerust, ik vond het spannend maar Vincent hielp me goed. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Terugkoppeling van Agressietraining.nl voor een training op 10 maart 2020

Wat heeft je het meest aangesproken in de training?
“De acteur was prettig en voelde veilig ondanks de goed gespeelde agressie.”
“Dat de acteur rondliep en je niet mocht reageren, om te voelen wat het met je doet. “
“Fijne training en trainers/acteurs. “

Patrick Geeve, praktijkbegeleider ERas

3 thoughts on “Recensies

 1. Vincent is een vrolijke en laagdrempelige trainingsacteur. Tegelijk altijd professioneel. Door deze houding gaan deelnemers gemakkelijk met hem aan het werk, en dat is het halve werk. Ook door de heldere en respectvolle feedback geeft hij de training meerwaarde.
  Arianda Schepens, trainer van trainingsacteurs. Hebbes Academy

 2. Bijdrage onderzoeksproject patiënten met kanker en hun naasten

  Voor ons onderzoeksproject waren we op zoek naar mensen die zich in konden leven in de situatie van een patiënt met kanker en zijn of haar naaste. Binnen het onderzoeksproject worden patiënten en hun naasten ondersteund o.a. met behulp van filmpjes over diverse onderwerpen. Met zijn ervaring als simulatiepatiënt en manier van zich in kunnen leven, was Vincent de persoon die we zochten. Vincent heeft diverse stemopnames voor ons gemaakt, zodat we zelf konden selecteren welke het beste paste bij de verschillende contexten. Dat was nog lastig kiezen, omdat ze allemaal goed waren. We hadden een strakke deadline, maar dat was voor Vincent geen probleem, daar wilde hij zich graag voor inzetten.
  We hebben waardering voor je inlevingsvermogen en hoe je dit over kan brengen in je stem. Bedankt dat je je op deze waardevolle manier in hebt willen zetten voor patiënten met kanker en hun naasten.

 3. Via Linkedin ontvangen:
  Patrick Geeve, Praktijkopleider Erasmus MC
  Weer een succesvolle dag Vincent Knuever!
  Je hebt absoluut het vermogen om de student mee te nemen naar een werkelijke situatie waarbij hij/zij vergeet dat ze in een simulatie zitten.

  Wat ik echter nog een enorme kwaliteit van je vindt is je inlevingsvermogen en creativiteit om binnen een scenario snel te schakelen. Je kan exact aanvoelen welke kant ik op wil als facilitator en hebt doorgaans maar een hoofdknikje nodig om te begrijpen welke kant ik het op wil laten gaan.
  Zelfs tijdens een taalbarrière begrijpen we elkaar perfect

  Wat mij betreft de volgende ronde weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *